Създайте своя онлайн бизнес с Matterhorn

Купете хиляди дизайнерски продукти - без стрес и без притеснения. Плащайте само за това, което продавате. Освен това ние ще се погрижим за доставката за вас!

Регистрирайте се безплатно
Започнете да си сътрудничите и разширете офертата си

27 хиляди модела дрехи, бельо и обувки

нови продукти всеки ден

Имате собствен магазин или продавате на пазара? Разгледайте нашите решения за интеграция

Искате да направите собствена интеграция?

Изтегляне на продуктови файлове в XML, CSV и други формати

Получете най-новата информация за продуктите и наличностите с Matterhorn. Платформата ни ви позволява бързо да изтегляте XML, CSV и други файлове, които се актуализират на всеки 2 часа, за да можете лесно да ги интегрирате във вашия модул. Насладете се на бърз и лесен достъп до данните си!

Интегрирайте магазина си с xml файлове

Възползвайте се от API

Използвайте възможностите на нашия REST API за достъп до всички необходими данни за продукти, наличности, категории и производители! Нашият API също така улеснява автоматизирането на поръчките от вашия търговец на едро Matterhorn, така че да можете да оптимизирате процесите на закупуване. Изпробвайте потенциала на нашия API още днес!

~zintegruj swój sklep za pomocą api

Традиционни продажби или дропшипинг?

Традиционни продажби


Dropshipping


Развивайте бизнеса си в международен план

Улеснете глобалната доставка с Matterhorn! Платформата ни поддържа каталози на до 14 езика, така че можете да достигнете до клиенти от цял свят. Оставете ни да се погрижим за всичко и се доверете, че вашият пакет ще достигне до крайния клиент бързо и безопасно.

Dropshipping за Великобритания, САЩ, Канада, Франция, Германия, Италия, Испания, Австрия, Белгия, Дания, Португалия, Обединените арабски емирства и много други страни по света!